Hesabım
    "Bright"tan Yeni Altyazılı Fragman Geldi!

    "Bright" 22 Aralık'ta seyirciyle buluşuyor.

    Fantastik polisiye aksiyonu Bright'tan yeni altyazılı fragman geldi. Hollywood'un sevilen yıldızı, gönüllerin Hancock'u Will Smith ve son olarak Midnight Special ile karşımıza çıkan Joel Edgerton'ın başrollerini paylaştığı yapım ilgi çekici konusuyla öne çıkıyor.

    Fantazya ile gerçekliği birleştiren film, bir insan ve bir orkun büyülü bir asayı koruyabilmek adına polislerle, sihirli yaratıklarla ve suçlularla mücadelesini anlatıyor. Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner olan iki polis memurudur. Aralarındaki farklılıkları aşmanın yanı sıra kanunu çiğneyenlerle de mücadele etmektedirler. Günün birinde bildikleri dünya tehdit altına girer. Artık genç dişi elfi ve yanlış ellerde her şeyi yok edebilecek, çoktan unutulduğu sanılan bir kutsal emaneti korumak için birlikte çalışmalıdırlar...

    Bright'in aksiyon dolu yeni fragmanında, filmin “Bright: The Album” isimli soundtrack albümünden iki muhteşem şarkı da yer alıyor. Danger” by Migos & Marshmello ve “Home” by Machine Gun Kelly & X Ambassadors & Bebe Rexha isimli parçaları 9 Kasım’da ön siparişe açılacak albümde dinleyebilirsiniz. 

    Kadrosunda Ejderha Dövmeli Kız ile yaptığı çıkışın ardından sayısız projede karşımıza çıkan Noomi Rapace ve Vampir Akademisi'nin güzel oyuncusu Lucy Fry'ı da bulunduran filmin yönetmen koltuğunda Suicide Squad'ın yönetmeni David Ayer otururken, filmin senaryosu ise ünlü senarist Max Landis'in elinden çıkma. Kadrosunda Brad William HenkeAustin HébertTom WilkinsonTess HarperUsher ve Édgar Ramírez'i de bulunduran "Bright" 22 Aralık'ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top