Hesabım
    "Dünyanın En Güzel Kokusu 2" Bu Cuma Sinemalarda!

    Geri sayım başladı!

    Dünyanın En Güzel Kokusu 2 gözlerinizi doldurmaya geliyor! Başrollerinde sevilen oyuncular Tuba ÜnsalRıza Kocaoğlu ve Bestemsu Özdemir'i bulunduran devam halkası için Kocaoğlu'nun okuduğu "Ağrı" şiiri bile bir referans olabilir!

    Derya'yla Hakan'ın büyük aşklarına şahit olduğumuz ilk filmin ardından, devam halkasında Hakan'ın Derya'nın ölümünün ardından yaşadığı zorlu sürece tanık oluyoruz. Hayatını toparlamaya çalışan Hakan, bir yandan Derya'nın anısına tutunmaya çalışırken, bir yandan da hayatın zorluklarıyla mücadele ediyor. Bu süreçte de hayatına yeni biri giriyor.

    İlk filmin Derya'sı Ünsal, devam halkasında yer alsa da, karakterinin ölümü sebebiyle geriye dönüşler şeklinde boy gösterecek. Filmin asıl kahramanları Kocaoğlu'nun canlandırdığı Hakan ile Özdemir'in canlandırdığı yeni kadın karakter olacak. İlk filmde yer alan Esra Ruşan ve Burak Altay yer alırken, filmin yeni yüzü ise Ege Aydan

    Bu kez yönetmen koltuğuna ilk filmin senaristi olan Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun oturacağı "Dünyanın En Güzel Kokusu 2" 3 Kasım'da sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top