Hesabım
    "You Were Never Really Here"dan Yeni Poster!

    Cannes Film Festivali'nin ödüllü filminden yeni poster var.

    2017 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülü için yarışan, festivalde En İyi Senaryo ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kucaklayan "You Were Never Really Here"dan yepyeni poster geldi.

    İngiltere, Fransa ve Amerika yapımı gerilim dram türü "You Were Never Really Here"ın başrolünü 3 Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Joaquin Phoenix üstleniyor. Yönetmenliğini ve senaryosunu Lynne Ramsay'nin üstlendiği film, Jonathan Ames'in romanından beyaz perdeye uyarlandı. Kadrosunda Ekaterina SamsonovAlessandro NivolaAlex Manette gibi isimleri bulunduran "You Were Never Really Here" eski bir FBI ajanı ve asker olan Joe'yu merkezine alıyor.

    Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması için kiralandığı zaman ise bir komplo ağının içine sürüklenir. Joe'nun az sayıdaki meslektaşları birer birer ortadan kaybolurken, Joe kısa sürede, kendisini ölü görmek isteyen düşmanlarıyla savaşmak zorunda olduğunu kavrayacaktır...

    İntikam, yolsuzluk ve zihnin en derin şeytanlarıyla harmanlanan gerilim filmi "You Were Never Really Here", 23 Şubat 2018'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top