Hesabım
    "Taksim Hold’em" 30. Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde!

    "Taksim Hold’em" dünya prömiyerini yaptı.

    Kutuplaşmış bir toplumda birbirini taraf olmaya zorlayanlara dışarıdan bir gözle bakan "Taksim Hold’em", dünya prömiyerini 30. Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde yaptı. Michael Önder’in yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı film olan "Taksim Hold’em" izleyicilerin büyük beğenisini toplayarak uzun süre alkışlandı.

    Festivalin Asian Future bölümünde, iki ödül için yarışan filmin 27 Ekim akşamı gerçekleştirilen dünya prömiyerinde film ekibi, gösterimin ardından izleyicilerin sorularını da yanıtladı. Senaryoyu kendi tecrübelerinden yola çıkarak yazdığını belirten Michael Önder, Tokyo’daki seyircilerden aldığı tepkilerden çok memnun olduğunu dile getirdi. Yönetmen Önder ile başrol oyuncusu Kenan Ece’nin yanı sıra görüntü yönetmeni Ersin Gök ve yapımcı Jozef Erçevik Amado'nun da hazır bulunduğu gösterimde Ece ise, senaryoyu okur okumaz başrol teklifini kabul ettiğini anlattı.

    1 Kasım 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek ikinci gösteriminin biletlerinin çoktan tükenmiş olduğu "Taksim Hold’em"in kadrosunda Ece'ye ek olarak Damla Sönmez, Berk Hakman, Emre Yetim ve Tansu Taşanlar bulunuyor. Taksim’de bir evde düzenlenen bir poker partisi üzerinden mizahi bir dille toplumsal ve politik olayları sorgulayan film yurt içi ve yurt dışında birçok festival ile festival yolculuğuna devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top