Hesabım
    "Hayvan Mezarlığı" Yeniden Uyarlaması Yönetmenlerini Buldu!

    Yeni nesil "Hayvan Mezarlığı"nı kim yönetecek?

    Son birkaç yıl korku edebiyatı ustası Stephen King için altın çağ oldu demek yanlış olmaz. O, Kara KuleGerald's Game ve 1922 gibi eserleri filme uyarlanarak seyircilerle buluşurken, Mr Mercedes ve Castle Rock eserleri ise dizi formatında seyircilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ancak King'in yükselişi burada kalmıyor. Korku türünün başarılı örneklerinden biri olarak tanınan ve 1989 yılında Mary Lambert tarafından çekilmiş olan Hayvan Mezarlığı yeniden beyaz perdeye uyarlanıyor. King'in en ünlü eserlerinden biri olan "Hayvan Mezarlığı"nı yeniden beyaz perdeye uyarlayacak olan yönetmenler de belli oldu! 2006'dan beri gündemde olan projenin yönetmen koltuğuna Dennis Widmyer ve Kevin Kolsch ikilisi oturacak! 2014 yapımı Starry Eyes ile tanınan ikili, korku dalındaki yetenekleriyle öne çıkıyorlar. 

    Widmyer & Kolsch ikilisinden önce bu yılın box office hitlerinden biri olan O'nun yönetmeni Andy Muschietti de filmin yeniden çekimini üstlenmek istediğini belirten isimler arasındaydı. Ancak O'nun ve yönetmenin çıkışını yapmasını sağlayan başarılı korku filmi Mama'nın devam halkaları Muschietti'yi oldukça meşgul bir adam yapıyor.

    Hayvan Mezarlığı, henüz taşındığı evde ailesi ile kutlama yaparken hayatını kaybeden küçük oğlunu geri getirmek için eski bir mezarlığa oğlunu gömen bir adamın hikayesini anlatıyor. Mezarlığa gömülen diğer hayvanlar gibi hayata geri dönen küçük çocuk ve yol açtığı dehşet ile akıllara kazınan filmin yeni versiyonu bakalım nasıl olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top