Hesabım
    Zac Efron'lu Seri Katil Filminin Kadrosu Genişliyor!

    Ted Bundy'nin hayatını temel alan filmin kadrosunda kimler var?

    Disney'in parlak çocuğu Zac Efron'u genellikle komedi ve gençlik filmleri ile tanıyoruz. Son olarak Sahil Güvenlik'te karşımıza çıkan Efron'un yeni projesi ise hayranlarını bir hayli şaşırtacak türden. Efron yeni filminde dünyanın en ünlü seri katillerinden Ted Bundy olarak karşımıza çıkacak. Filmin detayları da yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. 

    Kötü KomşularMike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak ve Çılgın İhtiyar gibi filmlerinde görmeye alıştığımız yakışıklı ve şapşal imajından bir hayli uzaklaşacak olan Efron'a kadroda, son olarak Kemiklerine Kadar ile gördüğümüz Lily Collins eşlik edecek. Collins, Bundy'nin uzun süreli kız arkadaşı Elizabeth Kloepfer'i canlandıracak.

    Bundy'nin kız arkadaşı Elizabeth'in gözünden anlatılacak olan hikaye, 1989'da Florida'da idam edilen ünlü seri katil Ted Bundy'nin hayatına odaklanıyor. Karizması sayesinde birçok kadına yaklaşmayı başararak genç kızlara ve kadınlara tecavüz edip onları öldüren seri katil ile uzun dönemli kız arkadaşı Elizabeth arasındaki sorunlu ilişki de film aracılığıyla gözler önüne serilecek. Yıllarca süren inkarın ardından Elizabeth sonunda Bundy'yi polise ihbar etmişti.

    "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" adını taşıyacak olan korku-gerilim filminde yönetmen koltuğunda Joe Berlinger oturuyor. Filmin senaryosunda ise Michael Werwie imzası var. Filmin senaryosu en iyi çekilmemiş senaryoları derleyen Black List'te yer alıyordu.

    Filmin çekimlerinin 2018'in Ocak ayında başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top