Hesabım
    "The Commuter"dan Yeni Altyazılı Fragman!

    "The Commuter" 12 Ocak 2018'de vizyonda!

    KimliksizNon-Stop ve Gece Takibi gibi filmlerinin güvenilir kahramanı Liam Neeson bir kez daha kurtarma operasyonuna girişiyor. Ünlü oyuncunun yeni filmi The Commuter'dan altyazılı fragman geldi. Aksiyon gerilim filmi "The Commuter", oyuncu ile yönetmen Jaume Collet-Serra'yı 4. kez bir araya getiriyor. 

    Michael McCauley her gün işten eve, evden işe bir hayat yaşayan bir iş adamıdır. Aynı zamanda aile babası olan Michael'ın oldukça sıradan bir hayatı vardır. Ancak eşi ile mutlulukla sürdürdükleri evlilik hayatları bir gün tepetaklak olur. Michael kendini bir anda bir komplonun içinde bulduğunda, kendini ve ailesini korumak için her şeyi yapması gerektiğini fark eder...

    The Commuter'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Vera Farmiga (Korku Seansı 2Special Correspondents), Sam Neill (Hunt For The Wilderpeople), Patrick Wilson (Korku Seansı 2) ve Jonathan Banks gibi isimler yer alıyor.

    Senaryosunu Byron Willinger ve Philip de Blasi ikilisinin üstlendiği "The Commuter" 12 Ocak 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top