Hesabım
    "Dünyanın En Güzel Kokusu 2" Sinemalarda!

    Gözyaşlarınızı tutamayacaksınız...

    Başrollerinde sevilen oyuncular Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu'nun yer aldığı Dünyanın En Güzel Kokusu'nun devam halkası olan Dünyanın En Güzel Kokusu 2 sinemalarda dönmeye başlıyor!

    Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanından almıştır. Derya'nın ölümünün ardından yıkılan Hakan bir türlü toparlayamaz. Arkadaşlarının da yardımıyla kızı Elif Zeyno için hayata tutunmaya çalışır. Bir gün tesadüf eseri sıradışı ve kendi acılarıyla boğuşan bir kadın olan Candan ile tanışır. Yavaş yavaş Hakan'ın hayatına giren Candan, Hakan'la ilginç bir arkadaşlık kurar. İkili birbirlerinin yaralarına iyi gelebilecek midir?...

    Hakan rolünde bir kez daha Kocaoğlu'nu, Derya rolünde bir kez daha Ünsal'ı gördüğümüz devam halkasının yeni karakteri Candan'a ise Bestemsu Özdemir hayat veriyor. Hakan'ın en yakın arkadaşları olarak Esra Ruşan ve Burak Altay'ın karakterlerine geri döndüğü filmin yeni yüzü ise "Başkan" karakterini canlandıran Ege Aydan oluyor. Filmin yönetmen koltuğuna ilk filmin senaristi olan Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturuyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top