Hesabım
    "Küçülen Hayatlar"dan Yeni Altyazılı Fragman!

    "Küçülen Hayatlar" 5 Ocak 2018'de vizyonda!

    Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde gerçekleştiren, bol yıldızlı Küçülen Hayatlar filminden yepyeni altyazılı fragman çıktı.

    Başrollerini ağırlıklı olarak aksiyon projeleriyle hatırladığımız başarılı oyuncu Matt Damon ve komedinin sevilen kadın yüzlerinden Kristen Wiig'in üstlendiği bilim kurgu-komedi projesi Paul Safranek ve eşi Audrey'in hikayesini konu ediniyor.

    Bir terapist olan Paul Safranek günün birinde ilginç bir karar alıyor ve eşi Audrey ile birlikte "küçülmeye" karar veriyor. "Küçültme" operasyonuna giren çift birkaç santimetre boyutlarına düşerken hem dünyadaki popülasyon sorununa bulunan alternatif çözümü desteklemeyi hem de rahat bir yaşam tarzı elde edebilmeyi umuyor. Ancak işler elbette karışık bir hal alıyor!

    Alexander Payne'in uzun süredir üzerinde çalıştığı bilim kurgu-komedi projesinde senaryoyu yönetmen Payne ile birlikte Jim Taylor kaleme aldı. Kadrosunda Christoph Waltz, Hong Chau, Rolf Lassgård, Udo KierJason Sudeikis ve James Van Der Beek gibi isimleri de bulunduran filmin çekimleri Norveç, Kanada ve Amerika'da gerçekleşti.

    "Küçülen Hayatlar" 5 Ocak 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top