Hesabım
    Winona Ryder ve Keanu Reeves Yeniden Bir Arada!

    İkilinin yeni filmi "Destination Wedding"ten ilk kare geldi.

    Matrix'in Neo'su olarak tanınmasının ardından son dönemde John Wick serisi ile fırtınalar estiren Keanu Reeves ve Stranger Things ile yeniden gündeme gelen emektar oyuncu Winona Ryder'ın başrollerini üstlendiği "Destination Wedding"ten ilk kare yayınlandı. Bram Stoker’s DraculaA Scanner Darkly ve The Private Lives of Pippa Lee filmlerinde de birlikte rol almış olan ikili, yeni filmleri ile birlikte 4. kez ortak bir projede yer almış oluyor.

    Romantik komedi türündeki "Destination Wedding"in yönetmenliğini ve senaristliğini Victor Levin üstleniyor. Film, bir düğüne konuk olan iki kişiyi temel alıyor.

    Frank ve Lindsay davet edildikleri düğüne katılmak zorunda olan iki kişidir. Düğüne dek birbirlerini tanımayan bu kadın ve erkek, ortak bir paydada buluşmaktadır. İkisi de duygusal olarak hasarlı ve aşka küskündür. Ancak bütün hafta sonunu birlikte geçirmek zorunda kaldıklarından, birbirlerinden hiç hoşlanmamalarına rağmen bir çekim hissederler. Peki edindikleri deneyimlere rağmen yine de umuda bel bağlamak yerinde bir karar mıdır, yoksa tekrarlanan bir hatadan mı ibaret olacaktır?....

    Bakalım ortaya nasıl bir film çıkacak? 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top