Hesabım
    Gülse Birsel İmzalı "Aile Arasında"dan Teaser!

    "Aile Arasında" 1 Aralık'ta sinemalarda!

    Dev kadrosunda Engin GünaydınDemet EvgarErdal ÖzyağcılarŞevket ÇoruhDevrim YakutFatih ArtmanDeniz HamzaoğluDerya KaradaşDevin Özgür ÇınarArif ErkinÜnal YeterRıza AkınErdal CindorukAyta SözeriSu Kutlu gibi oyuncuları bulunduran yepyeni yerli komedi filmi Aile Arasında'dan teaser yayınlandı.

    Avrupa Yakası ile ünlenen, Yalan Dünya ile adını yerli televizyonların komedi dalına altın harflerle yazdıran Gülse Birsel'in senaryosuna imza attığı yerli komedi filminin yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan oturuyor.

    21 yıllık eşinin aniden terk ettiği Fikret ve 21 yıllık müzisyen sevgilisi tarafından bırakılan müzikhol vokalisti Solmaz, komik bir tesadüfle tanışır ve dost olur. Solmaz'ın kızı Zeynep bu sırada ailesiyle ilgili yalanlar söylediği Adanalı sevgilisinden evlenme teklifi alır. Solmaz, Fikret’ten, kızının saygın, efendi, emniyet müdürü babası rolünü oynamasını ister. Aile arasında bir kız isteme, bir de düğün olacak ve bu iş bitecektir. Ancak damadın geleneksel ailesi detaylı evlilik seremonileri planlamaktadır. Asla yalan söyleyemeyen, nevrotik, tedirgin Fikret, sert, silah taşıyan, kebapçı zinciri sahibi bir Adanalı aileye karşı hayatının rolünü oynamak zorundadır...

    Merakla beklenen yerli komedi 1 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top