Hesabım
    "Cebimdeki Yabancı"nın Çekimleri Tamamlandı!

    "Cebimdeki Yabancı" için geri sayım başladı!

    Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek sinemasının vazgeçilmez isimlerinden usta oyuncu Serra Yılmaz bu kez yönetmen koltuğunda! Özpetek'in de yapımcıları arasında yer aldığı Cebimdeki Yabancı'nın çekimleri tamamlandı.

     2016 yılında ülkesinde gişe rekorları kıran İtalyan filmi Perfetti Sconosciuti'nin yerli uyarlaması olan "Cebimdeki Yabancı"nın kadrosu da bir hayli kalabalık! Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı filmde Belçim BilginBuğra GülsoyÇağlar ÇorumluLeyla Lydia TuğutluSerkan AltunorakŞebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız başrolleri paylaşıyor. Başta cep telefonu olmak üzere insan hayatını ele geçiren teknolojinin, kadın-erkek ilişkileri üzerindeki etkisini çarpıcı bir dille beyaz perdeye aktaran filmin senaryosuna ise Murat Dişli imzası var.

    7 yakın arkadaş bir akşam yemeği için bir araya gelir. Görünürde bu arkadaşlar birbirlerinin canı ciğeridir ve gizlileri saklıları yoktur. Ancak aslında hepsinin maskelerinin ardında gizledikleri farklı hikayeler vardır. Bu 7 arkadaş cep telefonlarının ortaya konmasıyla birlikte birbirlerinin gizli yaşamlarını keşfedeceklerdir...

    Çekimleri İstanbul'da, 3 haftada gerçekleştirilen filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top