Hesabım
    Jake Gyllenhaal'lu "Pes Etme"den Altyazılı Fragman!

    "Pes Etme" 1 Aralık'ta sinemalarda!

    2013 Boston Maratonunun bombalanmasının ardından, şehirde ve dünyanın kalbinde umut verici bir sembol haline gelen Jeff Bauman'ın gerçek yaşam hikayesini beyaz perdeye yansıtan Pes Etme filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı. Filmin başrolünü, Brokeback Dağı filmindeki performansı ile Oscar adaylığı kazanan oyuncu Jake Gyllenhaal üstleniyor.

    27 yaşındaki Bostonlu bir işçi olan Jeff, eski sevgilisi Erin'le tekrar barışmanın yollarını arar ve bu amaçla maratona katılır. Maraton başladığında her şey yolunda gitmektedir. Fakat Jeff, Erin'i finiş çizgisinde beklerken, şiddetli bir patlama meydana gelir. Jeff patlama anında iki bacağını da kaybeder ve hemen hastaneye kaldırılır. Yapılan tedaviler sonucu bilinci yerine gelen Jeff'in kendi yaşam savaşı yeni başlamıştır. Sevgilisi Erin ve ailesinin desteği ile aylarca süren psikolojik ve fiziksel terapinin üstesinden gelir. Bu zorlu süreç sayesinde Jeff, bir yandan ailes bağlarını test ederken, bir yandan da kendisinde bulunan gücün farkına varır...

    Kadrosunda Oscar adayı oyuncu Miranda RichardsonTatiana Maslany ve Clancy Brown gibi isimleri de bulunduran dram filminin yönetmen koltuğunda David Gordon Green oturuyor. Filmin senaryosu ise John Pollono tarafından, Bauman ile Bret Witter'ın imzasını taşıyan otobiyografik eserden esinlenilerek yazıldı.

    "Pes Etme", 1 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top