Hesabım
    Box Office: "Ayla" Zirveyi Bırakmadı!

    Box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 3-5 Kasım haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği yok. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan Ayla, bu hafta da zirvedeki yerini korudu. Bu hafta listede tam 5 yeni film kendine yer buldu. 

    Listenin bu haftaki galibi de önümüzdeki yılın Oscar yarışında "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisinde ülkemizi temsil edecek olan Ayla oldu. Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken savaş dramı 2. hafta kapanışını 466.269 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında ise yerli yol komedisi Yol Arkadaşım yer buldu. Havaların soğumaya başladığı şu günlerde sımsıcak bir Ayvalık yolu macerasıyla içinizi ısıtacak olan yerli komedi hafta sonunda 228.962 seyirciyi salonlara çekmeyi başardı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım Marvel'ın ünlü şimşek tanrısı Thor'un 3. solo macerası yer buldu. Asgard'ı yok olma tehdidiyle karşı karşıya bırakan Thor: Ragnarok ülkemizdeki 2. hafta kapanışını 145.444 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 4. sırasıyla birlikte vizyonun taze filmlerinin ağırlığı kendini gösterdi. Listenin 4. sırasında aynı isim yerli Youtube kanalının fenomenlerini başrolüne yerleştiren OHA Diyorum yer buldu. Yerli komedi filmi açılışını 111.960 seyirci ile yaptı. Listenin tam ortasında ise Şafak Sezer başrollü Ketenpere yer buldu. Yerli komedi filmi ilk haftasında 110.399 seyirciye ulaştı. Listenin ikinci yarısını kurbanlarına günahlarının bedelini büyük acılarla ödeten seri Testere'nin yeni devam halkası açtı. Serinin 8. halkası Testere: Jigsaw Efsanesi açılışını 96.161 seyirci ile yaptı. Listenin 7. filmi ise vizyonun animasyon kontenjanından geldi. Macera Günlükleri: Sihirli Adaya Yolculuk, ilk haftasında 17.291 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin son üçünü açan ise yerli bir romantik dram oldu. Dünyanın En Güzel Kokusu 2, açılışını16.793 seyirci ile yaparak, listedeki son taze vizyon filmi oldu. Listenin 9. sırasını asker ocağının zorluklarını gözler önüne seren Bölük filmi aldı. Aytaç Ağırlar imzalı yerli asker dramı 15.657 seyirci ile 3. hafta sonu kapanışını yaptı. Listenin son filmi ise vizyonun animasyon kontenjanından geldi. Eğlenceli modern fabl Bak Şu Leyleğe, 3. hafta kapanışını 13.007 seyirci ile yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top