Hesabım
    "Özgürlüğün Elli Tonu"ndan Altyazılı Yeni Fragman Burada!

    "Özgürlüğün Elli Tonu" 9 Şubat 2018'de sinemalarda!

    Aldığı sert eleştirilere ve roman serisinin hayranlarının başrol oyuncularından memnun olmamasına rağmen son devam halkasına ulaşan erotik romantik uyarlama seri Grinin Elli Tonu, yeni filmiyle sevenlerinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Son devam halkası Özgürlüğün Elli Tonu'ndan yeni altyazılı fragman yayınlandı. 

    E.L. James’in dünya çapındaki çok satanlar kitabından uyarlanan serinin son deam halkasında romanın baş kahramanları Anastasia ve Christian Grey'in evlendiğini biliyoruz, fragmanda da yer bulan düğün bir hayli etkileyici. Anastasia'nın evlilikle birlikte içine girdiği lüks yaşam tarzı da kıskanılmayacak gibi değil! Ancak elbette işler bir noktada karışıyor ve ikilinin ilişkisi bir kez daha sallantıya giriyor.

    Ballers dizisinin oyuncusu Arielle Kebbel'ın canlandırdığı mimar karakteri, Anastasia'nın kıskançlığının merkezi oluyor. Jamie Dornan'ı bir kez daha Christian Grey olarak göreceğimiz filmde  Dakota Johnson da Anastasia Steele rolünde başrole geri dönecek. Filmin kadrosunda, serinin 2. filminde tanıştığımız Elena Lincoln olarak Kim Basinger da yer alıyor. 

    Filmin yönetmen koltuğunu serinin bir önceki filmi Karanlığın Elli Tonu'nda kamera arkasına geçen James Foley üstlenirken, filmin senaryosunda ise Niall Leonard imzası var. Kadrosunda Eric JohnsonEloise MumfordRita OraLuke GrimesVictor RasukMax MartiniCallum Keith RennieBruce AltmanArielle KebbelRobinne LeeBrant DaughertyKim BasingerMarcia Gay Harden gibi isimleri bulunduran devam halkası 9 Şubat 2018'de seyircileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top