Hesabım
    Yenilmezler Ekibinden Porto Riko'ya Destek!

    Doğal afetin verdiği zarara karşılık umut doğdu!

    Beyaz perdede dünyayı kurtarmasıyla ünlü olan Yenilmezler ekibi, gerçek hayatta da kahramanlardan oluşuyor. Yenilmezler ekibi üyeleri John Gore Organization'la el ele vererek Maria Kasırgası'nın perişan ettiği Porto Riko'ya bir yardım etkinliği düzenledi. 

    Etkinlik 6 Kasım'da Atlanta’nın ikonik Fox Tiyatrosu'nda gerçekleşti. 500 bin dolarlık yardım toplanan etkinlikte Yenilmezler ekibinden Tony ödüllü Scarlett Johansson (Karadul), Akademi Ödülü adaylıkları bulunan Robert Downey Jr. (Iron Man) ve Jeremy Renner (Hawkeye), Tony adayı Mark Ruffalo (Hulk), Chris Evans (Kaptan Amerika), Frank Grillo (Crossbones) ve Maximiliano Hernandez (Jasper Sitwell) yer aldı. Yıldız kadro, Porto Riko'ya yardım toplayabilmek adına Thornton Wilder'ın klasikleşen oyunu "Our Town"un okumasını yaptı.

    3 bin 500'den fazla biletin satıldığı etkinlik hakkında konuşan yardım organizasyonunun başkanı John Gore; "Destekçimiz ve arkadaşımız Scarlett ile rol arkadaşlarını böyle anlamlı bir gecede destekleyebildiğimiz için daha mutlu olamazdık" dedi.

    Salonun tıklım tıklım dolduğu gecenin direktörlüğünü Tony ödüllü Kenny Leon üstlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top