Hesabım
    "Mutluluk Zamanı" ile Aşk Rüzgarları!

    "Mutluluk Zamanı" seyircileriyle buluşuyor.

    Başrollerini Kiralık Aşk dizisinin sevilen çifti Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun üstlendiği romantik komedi Mutluluk Zamanı için bekleyiş sona erdi! Merakla beklenen film bugün itibariyle sinemalarda dönmeye başlıyor!

    Mert, müşterilerini hayata karşı ayakları dimdik yere basan insanlara dönüştüren "mutluet.com.tr " şirketinin sahibidir. Geçmişiyle yüzleşmeden kendi mükemmel hayatını yaratan Mert ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada'nın yolları sürpriz bir şekilde kesişir. Mert'in hayatı Ada'yı tanıdıkça değişmeye başlar. Mert'i tanıdıkça ona aşık olan Ada ise ne kadar duygularına engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kendisini hep kaybeden biri olarak gören Ada'nın ağabeyi Tarık'ın hayatı ise Mert'le tanıştığında bambaşka bir hal alır. Fakat ne Cengiz'in "Mert'in kız kardeşine aşık olduğundan haberi vardır; ne de Ada'nın abisinin Mert'ten çapkınlık dersleri aldığından...

    Cengiz Bozkurt ise Ada'nın abisi Tarık'ı canlandırdığı Mutluluk Zamanı'nın kadrosunda Levent Öktem ve Dila Bayrak da yer alıyor. Romantik komedi filminin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken, senaryosunu ise ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer kaleme aldı. 

    Biletinizi buradan alabilirsiniz!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top