Hesabım
    Parayı Bulduk 29 Aralık'ta Sinemalarda!

    Yılın son haftasında..

    Yapımcılığını Taş Filmin üstlendiği ve Ersin KorkutAfrikalı AliAlay CihanMetin YıldırımGülsüm AlkanMetin KeçeciTahsin TaşkınMehmet Kurt, Hüseyin Elmalıpınar, Vahdet Çakar, Sami Çelik ve Yavuz Karakaş gibi oyuncuların yer aldığı Parayı Bulduk, 29 Aralık'ta sinemalarda olmaya hazırlanıyor.

    Baskınlara karşı önlem almak için film seti havası verilen kumarhaneyi, gerçek bir film seti sanarak orada çalışmaya başlayan figuran Kemal'in eğlenceli hikayesini anlatan Parayı bulduk filminin senaryosu da yönetmeni İhsan Taş'a ait.

    Türk Sineması ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan İhsan Taş, Türk Sinemasının son yıllarda daha da güçlendiğini ifade ederek "Sinema çok büyük özveri ve fedakârlık isteyen bir iş. Her yıl yüzlerce film çekiliyor ve maalesef ki bunlardan ancak üçte biri vizyon şansı bulabiliyor. Vizyona girmeyi başarabilen her film alkışı hak ediyor bence. Yeni Nuri Bilge Ceylan'ların, Fatih Akın'ların sayısının artması ve Türk Sinemasının yurt dışına açılması için, genç sinemacılara da destek verilmeli ve sinemaya yatırımlar daha çok artmalı diye düşünüyorum" dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top