Hesabım
    Kevin Spacey'nin Yerine Christopher Plummer Geldi

    Kevin Spacey başrolünü oynadığı “All the Money in the World” filminden çıkarıldı.

    22 Aralık'ta vizyona girmesi planlanan ve Oscar yarışında adı geçen All the Money in the World filminin başrolü Kevin Spacey'nin, geçtiğimiz günlerde çıkan taciz iddialarının ardından filmin yönetmeni Ridley Scott ve Sony tarafından filmden çıkarılmasına karar verildi.

    Filmde Amerikalı iş adamı John Paul Getty'yi canlandıran Kevin Spacey yerine Christopher Plummer geçecek. Plummer'ın sahnelerinin önümüzdeki birkaç hafta içinde çekilmesi ve filmin 22 Aralık'taki vizyon tarihine yetiştirilmesi bekleniyor.

    Elbette bu çekimler sadece Christopher Plummer ile sınırlı kalmayacak. Filmin diğer oyuncuları Mark Wahlberg ve Michelle Williams'ın da yapılacak yeniden çekimlere katılmaları gerekiyor. Kaynaklar Kevin Spacey'nin filmde tek başına oldukça fazla karede yer aldığını ve bu açıdan bakınca bu yer değiştirmenin mümkün olabileceğini söylüyor, ancak yine de filmi zorlu bir süreç bekliyor.  

    Kevin Spacey'nin patlak veren taciz iddialarının ardından yıldızı olduğu House of Cards'daki rolü de askıya alınmış, yine bir Netflix filmi olan Gore'un kadrosundan da çıkarılmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top