Hesabım
    "Deadpool 2"den Eğlenceli Afişler!

    Bütün aile bir arada!

    Marvel evreninin en ele avuca sığmaz karakteri Deadpool 2 geri dönüyor! Düşük çeneli anti kahramanımızın yeni maceralarını anlatacak olan devam halkası Deadpool 2'den eğlenceli posterler yayınlandı.

    Bu kez yanına  zamanda yolculuk edebilen, X-Men'in sevilen üyesi Cyclops'un oğlu Cable ve şans faktörünü kontrol edebilen Domino'yu da alan Deadpool, görünüşe göre misafire de düşkün! Ünlü çizgi karakter ve yandaşları, Good Housekeeping dergisinin kapağında yer buldu.

    Karakteri canlandıran Ryan Reynolds'a kadroda, ilk filmde tanıştığımız, Deadpool'un büyük aşkı Vanessa'yı canlandıran Morena Baccarin, Negasonic Teenage Warhead'imiz Brianna Hildebrand, Colossus'u seslendiren Stefan Kapicic ve sevilen kör ev sahibesi Al rolündeki Leslie Uggams eşlik ederken, Cable rolünde Old Boy ve İhtiyarlara Yer Yok filmlerinin tanınan ismi Josh Brolin ve Domino rolünde Atlanta ve Easy'nin yıldızı Zazie Beetz yer alacak. Filmin kötü adamı ise enerjiyi maddeler üzerinden yansıtabilen İrlandalı Black Tom olurken, karakter Jack Kesy tarafından canlandırılacak.

    Filmin yeni yüzleri arasında Ertuğrul 1890'in başrol oyuncularından Shiori KutsunaJonathan Strange & Mr Norrell'deki rolü ile tanınan İngiliz oyuncu Eddie Marsan ve Julian Dennison'ın ise hangi rollerde karşımıza çıkacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

    Kamera arkasında, yönetmen koltuğunu Tim Miller'dan devralan David Leitch'in oturduğu, senaryosunda Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisinin kalem oynattığı "Deadpool 2" 1 Haziran 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top