Hesabım
    Scott Cooper'ın Hostiles Filminden Yeni Poster Yayınlandı!

    Filmin başrolünde Christian Bale ve Rosamund Pike yer alıyor.

    Şekil değiştirme ustası, Oscar ödüllü oyuncu Christian Bale'in başrolünde yer aldığı Hostiles'dan.yeni bir görsel daha yayınlandı! 

    Savaşın sonuçlarının insanalara ne kadar ağır hasarlar verdiğini beyaz perde ekranlarına bir kez daha getirmeye hazırlayan Hostiles'ın oyuncu kadrosunda ünlü oyuncu Bale'in yanı sıra Wes Studi Rosamund PikePeter MullanBen FosterAdam BeachJesse PlemonsRory Cochrane ve Q’orianka Kilcher gibi isimler de var.

    Dört yıl önce Kardeşim İçin filminde de beraber çalışan, Kara DüzenÇılgın Kalp gibi filmlerin yönetmeni Scott Cooper'ın yapımcı, yönetmen ve senarist olarak imza attığı filmin konusu kısaca; film 1892'nin New Mexico'sunda geçiyor. Christian Bale'in canlandırdığı Captain Joseph J. Blocker, savaşın etkisiyle artık katılaşmış bir Amerikan süvari komutanıdır ve görevi gereği bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğuna eşlik etmelidir. Bu zorlu yolculukta aralarına ailesinin katledilmesine şahit olan cesur bir kadın da katılır. 

    Amerika'da 22 Aralık'ta vizyona girmesi beklenen filmin ülkemizdeki vizyon tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top