Hesabım
    "Kardeşim Benim 2" İçin Geri Sayım Başladı!

    "Kardeşim Benim 2" 24 Kasım’da sinemalarda!

    Babalarının bıraktığı vasiyet vesilesiyle uzun yıllar sonra bir araya gelen Hakan ve Ozan kardeşlerin yeni maceralarına odaklanan Kardeşim Benim 2 için son 1 hafta! Filmin vizyon heyecanı yaşayan oyuncuları 14 Kasım Salı günü Kuruçeşme Huqqa’da basınla bir araya geldi.

    İlk filmin yakışıklı kardeşleri Burak Özçivit ve Murat Boz ile filmin yeni yüzleri Ferdi SancarLeyla Feray ve Pınar Deniz basın mensuplarının karşısına çıktı. 

    Özçivit: “Bütün bir yazı Kardeşim Benim 2 ile geçirdik. İlk filmi zaten biliyorsunuz. Seyirci de çok sevdi.  Bir babanın vasiyeti üzerine yola çıkan ve anlaşamayan iki kardeşin hikayesiydi, bunu seyirci çok sevdi. Devamında biz de ikinci filmi yapmak istedik. Murat’la (Boz) çok fazla konuştuk. Bunun üzerine Kardeşim Benim 2 yola çıktı. Biraz daha eğlence ve maceranın ön planda olduğu bir iş oldu diyebilirim” derken, Boz ise; “Çok eğlenceli ve komik bir film oldu. Bir de İstanbul’u özledik. Filmi; Asos, Rize Trabzon’da çektik hatta oradan Kapadokya’ya geçtik. Bununla da sınırlı kalmadık, Gürcistan’a kadar gittik. Senenin iyi filmlerinden birisi olacağına eminiz. Filmin müzikleriye ilgili sürprizlerimiz olacak, Karadeniz esintileri duyacaksınız diyerek tüyo verebilirim size. Komedi unsurları daha baskın bu filmde” cümlelerini kurdu.

    Oyuncular karakterlerini de tanıttı. Deniz: “Ben Didem. İlkini izlemiştim filmin çok beğenmiştim. Didem, babası ve sevdiği adam arasında kalan bir karakter. Karadenizli olduğu için duygularını gizleyemiyor. Duygularını gizleyemediği için de ortaya eğlenceli durumlar çıkıyor” derken, Feray; “Karakterim Leyla hayalleri olan, özgür bir kız, arkeolog olmak istiyor. Abileri onu hiç istemediği biriyle zorla evlendirmeye kalkıyor o da eveden kaçıyor. Bu sırada Ozan ve Hakan kardeşlerle karşılaşıyor ve onlar yardım ediyor. Böylelikle de serüven başlamış oluyor" dedi.

    Halk galası yapılacak!

    Oyunculara çekimler sırasında unutumadıkları bir an olup olmadığı sorulunca Özçivit: “Balona atlayıp yetişemediğim ve havada asılı kaldığım anlar var mesela. Ben o sahneleri sevdiğim için kendim yapmak istedim.  Aslında bende yükseklik korkusu var ama çekim sırasında o kadar zorlamadı beni” dedi. "Kardeşim Benim 2"nin halk galası yapacağını da duyuran oyuncu, "Normal galamızdan önce ilk defa halk izleyecek filmi. Onlarla birlikte olacağız 22 Kasım 18:30’da Özdilek AVM’de, herkesi oraya bekliyoruz. Bu filmi zaten onlar için yapıyoruz. Seyirciyle kucaklaşmak bizim için en önemli şeylerden biri" dedi.

    Çekimleri Kapadokya, Rize ve Nevşehir’de gerçekleşen devam halkasının yönetmen koltuğunda ilk filmin yönetmeni Mert Baykal otururken, filmin senaryosunda da ilk filmin senaristi Zafer Külünk'ün imzası var. BRK´S Production ve TAFF yapımı "Kardeşim Benim 2", 24 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top