Hesabım
    "Otel Transilvanya 3"ten İlk Görüntüler!

    "Otel Transilvanya 3" 13 Temmuz 2018'de vizyonda!

    2012'de gelen ilk filmiyle 358,3 milyon dolar gişe elde eden, 2. devam halkası Otel Transilvanya 2 ile de çıtayı yükselterek dünya çapında 473,2 milyon dolar gişeye ulaşan Otel Transilvanya serisi 3. devam halkasıyla geri dönüyor! Eğlenceli canavar ailesinin bu kez tatil macerasını izleyeceğimiz Hotel Transylvania 3: Summer Vacation'dan ilk fragmanlar yayınlandı!

    Mavis, lüks bir canavar gemisinde bir aile yolculuğu ayarlayarak Dracula'ya sürpriz yapar. Tatil sayesinde Dracula otelden başını kaldırıp biraz nefes alabilecektir. Dracula'nın arkadaşları da bu geziye katılmaya karşı koyamaz. Canavarlar, canavar voleybolundan devasa büyüklükteki büfelere ve egzotik gezilere kadar gemi gezisinde sunulan tüm eğlencelerle günlerini gün ederler. Fakat işler Dracula'nın geminin ilgi çekici ancak tehlikeli kaptanına aşık olmasıyla birlikte değişir. Aile, arkadaşlar ve tomurcuklanan bir romantizmi dengede tutmak, en güçlü vampir için bile çok fazla olabilir...

    Serinin orijinal kadrosunun bir kez daha mikrofon başına geçtiği devam halkasında; Dracula'yı Adam Sandler, Mavis'i Selena Gomez, Johnny'yi Andy Samberg, Görünmez Adam Griffin'i David Spade, Wanda'yı Molly Shannon, Wayne'i Steve Buscemi, mumya Murray'i Keegan-Michael Key, Dennis'i Asher Blinkoff, Frank', Kevin James, Eunice'i Fran Drescher seslendiriyor.

    Serinin ilk filminin yönetmeni Genndy Tartakovsky'nin kamera arkasına geçeceği devam halkasının senaryosunda da yönetmenle birlikte Michael McCullers'ın imzası var. Film ülkemizde 13 Temmuz 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top