Hesabım
    "Kutsal Geyiğin Ölümü" İçin Biletinizi Alın!

    "Kutsal Geyiğin Ölümü" sinemalarda!

    Dogtooth ve The Lobster filmleriyle büyük beğeni toplayan Oscar adayı Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos'un imzasını taşıyan, festivallerin gözdesi fantastik dram filmi Kutsal Geyiğin Ölümü salonlarımızda dönmeye başladı! Biletinizi hemen alın!

    Tanınmış bir kardiyovasküler cerrah olan Dr. Steven Murphy, oftalmolog eşi Anna, iki örnek niteliğindeki çocukları; 12 yaşındaki Bob ve 14 yaşındaki Kim ile kusursuz bir hayat yaşamaktadır. Steven'ın kanatları altına aldığı yetim bir genç olan Martin ise bu dengeyi bozmak üzeredir. Martin kendini ailenin hayatına sokmak için rahatsız edici bir çaba sarf etmeye başladığında ailenin huzuru bozulmaya başlar. Martin'in gerçek amacı ortaya çıktığında ve Stephen uzun süredir unutulmuş bir suçla karşı karşıya kaldığında, Murphy ailesinin evdeki mutluluğunu parçalanmaya başlayacaktır...

    Cannes’da En İyi Senaryo ödülüne layık görülen filmin başrolünü Colin Farrell ve ünlü oyuncu Nicole Kidman'ın üstlendiği yapımın kadrosunda ayrıca Barry KeoghanRaffey CassidySunny SuljicBill Camp ve Alicia Silverstone da yer alıyor. 

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top