Hesabım
    Emily Blunt'lı Gerilim "Sessiz Bir Yer"den İlk Fragman!

    "Sessiz Bir Yer" 6 Nisan 2018'de sinemalarda!

    The Office'in Jim Halpert'ı olan John Krasinski ile karşımıza son olarak Trendeki Kız ile çıkan, Altın Küre ödüllü yıldız Emily Blunt'ın başrollerini üstlendiği Sessiz Bir Yer'den ilk altyazılı fragman geldi.

    Krasinski'nin başrolü üstlenmenin yanı sıra yönetmen koltuğuna da oturduğu ve senaryosunu Scott Beck ve Bryan Woods ile birlikte yazdığı korku-gerilim filmi "Sessiz Bir Yer" ilgi çekici konusuyla öne çıkıyor.

    2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmaları değildir. Aile gıcırtı çıkaracak her türlü adımdan, ses yapacak her türlü hareketten uzak durmaktadır. Ancak günün birinde bu sakin hayat, küçük çocukların oyun oynarken bir lambayı devirmeleri ile tepetaklak olur. Durgun sessizliğin içinde çıkan bu ses, ailenin peşindeki varlığın dikkatini hemen çekecek ve aile sessizliklerini bozmanın bedelini ağır ödeyecektir...

    "Sessiz Bir Yer" ülkemizde 6 Nisan 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top