Hesabım
    Hollywood Dökülüyor: Sylvester Stallone da Taciz Skandalına Karıştı!

    Ünlü oyuncu reşit olmayan bir kadına tacizle suçlanıyor.

    Hollywood'un mega yapımcısı Harvey Weinstein ile başlayan taciz skandalları son bulmuyor. Weinstein'in tacizine uğrayan oyuncuların öne çıkmasıyla birlikte, sektörde taciz kurbanı olan başka isimler de kendi hikayelerini paylaşmaya devam ediyor. Kurbanların açıklamalarından güç alarak öne çıkan taciz mağdurları şu ana dek Dustin HoffmanKevin Spacey gibi usta oyuncuları, James Toback ve Lars von Trier gibi önemli yönetmenleri, Amerika'nın ünlü komedyeni Louis CK'i ve Gossip Girl'ün sevilen yıldızı Ed Westwick'i ifşa etmişlerdi. Adı cinsel taciz skandallarına karışan isimlerin sayısı artarken, bir iddia da Rambo ve Rocky serilerinin başrolü Sylvester Stallone hakkında geldi.

    İddialara göre ünlü oyuncu 1986 yılında Las Vegas'ta "Zirveye Çıkış" filminin çekimleri sırasında reşit olmayan bir hayranına cinsel tacizde bulundu. 16 yaşındaki hayranını otel odasına davet eden ünlü oyuncu, reşit olmayan hayranıyla ilişkiye girmesinin ardından, bodyguardı Michael 'Mike' De Luca'yı da odaya çağırarak ismi açıklanmayan hayranı ilişkiye girmeye zorladı. 16 yaşındaki genç kız otelden ayrılmadan önce onu tehdit eden ikili, yaşananları kimseye anlatamayacağını, anlatması durumunda başına kötü şeyler geleceğini söyleyerek onu gönderdi. Gelen habere göre ismi açıklanmayan kadın, çok utandığını ve korktuğunu söyleyerek suçlamada bulunmadı. 

    Stallone'un sözcüsü Michelle Bega ise iddiaların yanlış olduğunu belirterek; "Bugüne kadar kimsenin böyle bir şeyden haberi yoktu, Bay Stallone da dahil. Bugüne kadar hiçbir yetkili ya da polis Bay Stallone ile böyle bir konuda görüşme talep etmedi" dedi.

    Umuyoruz ki taciz skandallarının ortaya çıkmasına ve suçluların hak ettiklerini bulmasına memnun olmak yerine, böyle senaryoların hiç yaşanmadığı bir sektör yaratılabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top