Hesabım
    James Franco X-Men Evreni'ne Giriyor!

    Ünlü oyuncuyu Multiple Man olarak izleyeceğiz!

    Son zamanlarda bağımsız yapımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu James Franco'nun Marvel Evreni'ne giriş yaptığı haberini aldık. Franco, Marvel Evreni'ne Multiple Man karakteri ile dahil oluyor!

    21st Century Fox'un yapımını üstlendiği filmin baş kahramanı, çizgi roman severlere tanıdık gelecektir. Multiple Man karakteri, gerçek ismiyle Jamie Madrox, klonlama gücüne sahip bir kahraman olarak çizgi romanlarda boy göstermişti. Doğumu sırasında kazandığı bu özellik Madrox'un başını çeşitli belalara sokma tehlikesini de beraberinde getiriyor. Bu noktada Madrox'un yardımına Los Alamos Nükleer Araştırma Merkezi'nde çalışan babası koşuyor. X-Men lideri Profesör Xavier'in tasarladığı bir kostüm sayesinde güçlerini kontrol edebilmesi sağlanan genç çocuk için aile bir çiftliğe taşınıyor ve Madrox'un güçlerinden uzak yaşadığı bir hayat ideali doğuyor. Ancak bir süper kahramanı engellemek sanıldığı kadar kolay iş değil! Kostümün arızalanmasıyla birlikte Madrox bir anda Multiple Man oluveriyor ve macera başlıyor!

    Senaryosunu Wonder Woman'ın senaristi Alan Heinberg'ün kaleme alacağı süper kahraman filminin  yapımcılığını Fox'un, X-Men Evreni'ndeki birçok projeyi beraber genişlettiği Simon Kinberg ve şirketi Genre Film'in yanı sıra Franco'nun kardeşi Dave Franco ve Vincent Jolivette ile beraber yönettiği Ramona Films üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top