Hesabım
    Noah Baumbach'ın Yeni Filmine Laura Dern, Adam Driver ve Scarlett Johansson Katıldı!

    "The Meyerowitz Stories" filmi ile beğeni toplayan yönetmenin yeni filminin kadrosu şekilleniyor!

    Başrolünde Dustin HoffmanAdam Sandler,Ben Stiller ve Emma Thompson'ın yer aldığı bağımsız sinemanın başarılı isimlerinden Noah Baumbach'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı The Meyerowitz Stories galasını Cannes'ta yapmış ve büyük bir beğeni ile karşılanmıştı. 

    Baumbach’ın yazıp yönetmenin yanı sıra yapımcılığını da üstlendiği The Meyerowitz Stories, uzun zamandır birbirinden kopuk yaşayan New Yorklu Meyerowitz ailesinin tekrar aynı evde bir araya gelmesinin hikayesini ele alıyordu. Başarılı yönetmen son dönem filmlerinde öne çıkan ilişkiler, aile ve arkadaşlık temalarını işlediğini filmi Woody Allen'ın New York'ta film çektiği dönemine de benzetildi. Yönetmenin diğer yapımları arasında Kicking and Screaming, The Squid and the Whale, Margot at the Wedding, >Greenberg, Frances Ha, While We’re Young ve Mistress America yer alıyor.

    Yönetmenin yeni filminin kadrosu da oldukça iddialı. En son rol aldıkları filmler ile; Laura Dern (Big Little Lies), Adam Driver (Star Wars: The Last Jedi) ve Scarlett Johansson (Ghost in the Shell) kadroda yerini aldı. Filmden gelen gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top