Hesabım
    "Venom" Setinden Yeni Kare Geldi!

    Tom Hardy set dinlenmesinde...

    Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması için çalışmalar devam ediyor. Marvel çizgi romanları boyunca Örümcek-Adam (Peter Parker) ve Deadpool'u (Wade Wilson) etkisi altına alabilmiş olan uzaylı organizma bu kez ünlü oyuncu Tom Hardy'ye dadanıyor. Filmin setinden yeni kare geldi.

    Sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen, girdiği vücuda Örümcek-Adam'ınkine benzer yetenekler kazandıran uzaylı organizmanın Örümcek-Adam çizgi romanlarında bolca yer bulan Eddie Brock'u nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğiz. 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams'ın bölge savcısı karakterinde karşımıza çıkacağı filmde Riz Ahmed de kadroda yer alan isimler arasında...

    Şu sıralar Marvel sinematik evreninin baş tacı olan Örümcek-Adam serisiyle aynı evreni paylaşmayacak olan filmde Venom, Tom Holland'ın Peter Parker'ıyla karşı karşıya gelmeyecek. Marvel'ın eğlenceli ve renkli dozundan çok daha karanlık bir film beklememiz gerektiğinin sinyalleri de verilmiş durumda.

    Zombieland'ten tanıdığımız Ruben Fleischer'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği filmin senaryosunda ise Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner imzası var. "Venom" 5 Ekim 2018'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top