Hesabım
    Stranger Things Ekibi Üçüncü Sezonla İlgili Konuştu

    Konumuz "Kali"

    Önemli not: Haber, dizinin ikinci sezonundaki sürpriz gelişmeleri ele almaktadır.

    Stranger Things ekibi ve oyuncuları geçtiğimiz Cumartesi günü Los Angeles'ta gerçekleşen Vulture Festivali'nin en gözde konuklarından oldu. “Stranger Things: Inside the Upside Down” başlıklı panele katılan ekip, ikinci sezonun kamera arkası ve gelecek sezonun muhtemel senaryoları üzerine konuştu. 

    Dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer kardeşler, ikinci sezonun tartışmalı bölümü "The Lost Sister" üzerine bir kez daha konuştu. Hikayeyi Hawkins dışına taşıdığı için eleştirilen yedinci bölüm, Duffer Kardeşler'e göre Eleven karakterinin gelişimini işlediği için oldukça gerekli bir bölümdü. İkili, bu bölümde Eleven'ın ablası olarak hikayeye dahil olan, Linnea Berthelsen'in canlandırdığı Kali karakterinin üçüncü sezonda da yer alacağı söylentisini doğruladı.

    Üçüncü sezon prodüksiyonunun ilk adımlarını attıklarını söyleyen Duffer'lar, senaryonun, yazdıkça ve bölümler çekildikçe nasıl değiştiğini de bir örnekle gözler önüne serdi. Buna göre, bahsi geçen bölüm "The Lost Brother" adını taşıyacak ve Eleven, bir ağabeyi olduğunu öğrenecekti. Başlarda 30'lu yaşlarındaki erkek oyuncularla oyuncu seçmelerine katıldıklarını söyleyen Matt Duffer, istedikleri ilginçlikte biriyle karşılaşmadıklarını, bu yüzden yaş aralığını geniş tutarak kadın oyuncu üzerinden gitmeye karar verdiklerini belirtti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top