Hesabım
    Tarantino'nun İlhamı Olan Seri Katil Öldü!

    Ünlü yönetmenin yeni projesini dayandırdığı Charles Manson hayatını kaybetti.

    ZincirsizThe Hateful EightKill Bill ve Ucuz Roman gibi unutulmaz filmlere imzasını atmış olan ünlü yönetmen Quentin Tarantino'nun yeni projesine ilham veren seri katil Charles Manson, 83 yaşında hayatını kaybetti. 

    Dünyayı dehşete düşüren tarikat lideri Manson, Bakersfield, Kaliforniya'daki Kern County Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Etkisi altına aldığı tarikat üyelerine verdiği emirlerle 1969 yılında Roman Polanski'nin hamile eşi Sharon Tate ve 6 kişinin daha ölümünden sorumlu olan seri katil, suçu sebebiyle 9 müebbet hapis cezası almıştı. 12 kere şartlı tahliye başvurusu yapan seri katilin parmaklıklar ardında kalmasına karar verilmişti. İlk olarak 17 yaşında hapse giren seri katil, 32 yaşına vardığında hayatının yarısını parmaklıklar ardında geçirmişti.

    Tarantino'nun yönetmenliğini ve senaryosunu üstleneceği söylenen proje henüz başlangıç aşamasında. İddialara göre senaryo yazımı tamamlanmak üzere ve başroller için Tarantino ile 2009 yapımı Soysuzlar Çetesi'nde birlikte çalışan Brad Pitt ve Jennifer Lawrence ile görüşmelere başlandı. Filmin çekimlerinin 2018 yaz aylarında başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top