Hesabım
    Box Office: "Ayla" 4 Haftadır Zirvede!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 17-19 Kasım haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği yok. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan Ayla, bu hafta da zirvedeki yerini korudu. Bu hafta listede tam 3 yeni film kendine yer buldu. 

    Listenin bu haftaki galibi de önümüzdeki yılın Oscar yarışında "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisinde ülkemizi temsil edecek olan Ayla oldu. Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken savaş dramı 4. hafta kapanışını 430.204 seyirci ile yaptı. Listenin 2. filmi ise DC Comics'in sevilen süper kahramanlarını bir araya getiren Justice League: Adalet Birliği oldu. Marvel'ın neşeli tonuna zıt olarak daha karanlık bir çizgi izleyen Wonder Woman'lı, Batman'li süper kahraman macerası açılışını 259.025 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında yerli yol komedi Yol Arkadaşım yer buldu. Havaların soğumaya başladığı şu günlerde sımsıcak bir Ayvalık yolu macerasıyla içinizi ısıtacak olan yerli komedi hafta sonunda 183.597 seyirciyi salonlara çekmeyi başardı. 

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım ise listenin taze filmlerinden Sen Kiminle Dans Ediyorsun? oldu. Şarkılı türkülü, bol danslı komedi filmi açılışını 114.724 seyirci ile yaptı. Listenin tam ortasına gelip yerleşen film ise bu hafta Mutluluk Zamanı oldu. Kiralık Aşk'ın sevilen çiftini yeniden bir araya getiren romantik komedi filmi 2. hafta kapanışını 110.112 seyirci ile yaptı. Listenin ikinci yarısını ise usta oyuncu Şener Şen'i yeniden seyircilerinin karşısına çıkaran Yol Ayrımı açtı. Dram türündeki film 2. hafta kapanışıyla birlikte 93.179 seyirciye ulaştı. Listenin 7. filmi ise vizyonun animasyon kontenjanından geldi. Vİzyondaki ilk haftasını kutlayan Küçük Vampir 3D, açılışını 37.308 seyirci ile yaptı.

    Listenin son üçünü açan film ise vizyonun dedektiflik gizemleri arasından çıktı. Bol yıldızlı kadrosuyla öne çıkan Doğu Ekspresinde Cinayet, 2. hafta kapanışını 35.698 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında Marvel'ın ünlü şimşek tanrısı Thor'un 3. solo macerası yer buldu. Asgard'ı yok olma tehdidiyle karşı karşıya bırakan Thor: Ragnarok ülkemizdeki 4. hafta kapanışını 27.589 seyirci ile yaptı. Listenin son filmi ise 18.232 seyirci ile yerli komedi Yanlış Anlama oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top