Hesabım
    Tarantino'nun Charles Manson Projesinin Detayları Belli Oldu!

    Ünlü yönetmenin yeni filminden ilk bilgiler!

    Hollywood tarihinin altın yönetmenlerinden Quentin Tarantino'nun yeni projesi için heyecan dorukta! ZincirsizThe Hateful EightKill Bill ve Ucuz Roman gibi unutulmaz filmlere imzasını atmış olan Tarantino'nun, tarihin en ünlü seri katillerinden Charles Manson'ı temel alacağı konuşulan projesinin detayları belli oldu.

    1969 yılında geçecek olan fimin detayları Vanity Fair tarafından duyuruldu. Haberde yer alana göre; film Los Angeles'ın yaz aylarını arkaplanına yerleştirecek. Tutulmuş bir televizyon dizisinin yıldızı olan bir erkek oyuncu film sektörüne geçiş yapmanın yolunu ararken, aynı zamanda dublörü olan arkadaşı da aynı amacın peşinde olacak. İkilinin başına gelenlerin arka planında Manson tarikatının işlediği, Sharon Tate'in de kurban gittiği korkunç cinayetler de yer bulacak.

    8 aylık hamile olan Tate ve o sırada onunla birlikte evde olan 4 kişi Manson tarikatı tarafından acımasızca katledilmişti. Tate aynı zamanda yönetmen Roman Polanski'nin eşiydi. Tate'i canlandırması için en öne çıkan isim Margot Robbie olmakla birlikte, Jennifer Lawrence da rol için düşünülen isimler arasında yer alıyor. Tom CruiseBrad Pitt ve Leonardo DiCaprio da başrol erkek karakterler için düşünülen isimler...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top