Hesabım
    "Kardeşim Benim 2"nin Laz Kızı Didem!

    "Kardeşim Benim 2" bu Cuma sinemalarda!

    Babalarının bıraktığı vasiyet vesilesiyle uzun yıllar sonra bir araya gelen, birbirleriyle hiç anlaşamasalar bile birbirlerini kollamaktan asla vazgeçmeyen Hakan ve Ozan kardeşlerin maceraları, seriye yeni yüzleri de ekleyerek devam ediyor! Kardeşim Benim 2'nin laz kızı Didem ile tanıştınız mı?

    İlk filmin yakışıklı kardeşleri Burak Özçivit ve Murat Boz ile filmin yeni yüzleri Ferdi SancarLeyla Feray ve Pınar Deniz yeni devam halkasında ilginç maceralara bulaşacak. Pınar Deniz de laz kızı Didem olarak karşımıza çıkacak. Filmin kadrosunda Korhan Herduran, Hakan Karsak, Ozan Çelik, Nurcan Şirin, Yağmur Damcıoğlu, Sezgi MengiEngin Şenkan ve Ayhan Taş da yer alıyor.

    Filmin Rize – Çamlıhemşin sahnelerinin en heyecanlı dakikaları, Didem’in babası Muzaffer'den atış eğitimi aldığı sahneler oldu. Düğününe günler kala, babası tarafından atış talimi yaptırılan gelin, kısa süre içinde tetik çekmeyi öğrendi!

     Çekimleri Kapadokya, Rize ve Nevşehir’de gerçekleşen devam halkasının yönetmen koltuğunda ilk filmin yönetmeni Mert Baykal otururken, filmin senaryosunda da ilk filmin senaristi Zafer Külünk'ün imzası var. BRK´S Production ve TAFF yapımı "Kardeşim Benim 2", 24 Kasım'da sinemalarda!

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top