Hesabım
    "Doğu Ekspresinde Cinayet"in Devam Halkası Geliyor!

    "Death On The Nile" için hazırlıklar başladı!

    Şu sıralar bol yıldızlı kadrosuyla sinema salonlarını şenlendiren dedektiflik gizemi Doğu Ekspresinde Cinayet, seyircilerden bolca ilgi görüyor. Elbette bu durumda polisiye romanların efsanevi kalemi Agatha Christie'nin beğenilen başka bir dedektiflik romanı için de hazırlıkların başlamış olması şaşırtıcı değil! "Doğu Ekspresinde Cinayet"in devam halkası olarak "Death On The Nile"ın çekileceği duyuruldu.

    1937 yılı imzalı dedektiflik romanı ülkemizde Türkçe'ye "Nil'de Ölüm" olarak çevirilmişti. Roman, o sıralar Mısır'da tatil yapmakta olan ünlü kurgusal dedektif Hercules Poirot'nun, ölümcül bir sona ullşan bir aşk üçgeninde kimin katil olduğunu çözmeye çalışmasını konu ediniyordu.

    Şu ana dek devam halkasının kadrosuyla ilgili bir açıklama yok. Projeye bağlı olduğu bilinen tek kişi, filmin senaryosunu üstlenecek olan Michael Green. Ancak "Doğu Ekspresinde Cinayet"in yönetmenliğini ve başrolünü üstlenen Kenneth Branagh'ın yönetmen koltuğu için geri döneceği tahmin ediliyor.

    "Doğu Ekspresinde Cinayet"te Oscar ödüllü Judi Dench'in Prenses Dragomiroff, Lucy Boynton'ın Kontes Andrenyi, Tom Bateman'ın Bouc, Tony ödüllü Derek Jacobi'nin Masterman, Michael Peņa'nın Marquez ve Leslie Odom Jr.'ın da Doctor Arbuthnot karakterini canlandıracağı filmde Oscar ödüllü İspanyol oyuncu Penelope Cruz Pilar Estravados, Antichrist ve John Wick gibi beğenilen yapımların aranan ismi Willem Dafoe Gerhard Hardman, sevilen oyuncu Johnny Depp Ratchett, deneyimli oyuncu Michelle Pfeiffer Bayan Hubbard ve Rey karakteri ile tanınan Daisy Ridley Mary Debenham olarak karşımıza çıkıyor. Filmde, 1930'lu yıllarda İstanbul ve Paris arasında sefer yapan ünlü Doğu Ekspresi'nde Amerikalı bir milyarderin ölü bulunması üzerine Poirot'nun katilin kim olduğunu bulma çabası konu ediliyor.

    Filmin seansları ve biletinizi almak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top