Hesabım
    "Film Stars Don't Die In Liverpool"dan İlk Fragman!

    "Film Stars Don't Die In Liverpool" 15 Aralık'ta Amerika'da vizyona girecek.

    Hollywood'un unutulmaz ve efsanevi kadın oyuncularından Gloria Grahame ve İngiliz oyuncu Peter Turner'ın derinlikli, tutkulu ilişkilerinden ilham alarak beyaz perdeye yansıtılan Film Stars Don't Die in Liverpool filminden ilk fragman çıktı!

    Grahame hayatının son yıllarındayken, o zamanlar genç olan İngiliz oyuncu Turner ile romantik bir ilişki yaşamıştı. İkilinin derinlikli ve romantik aşkları, Turner'ın otobiyografik eserinde işlenmişti. Filmin senaryosu da işte bu eserden Matt Greenhalgh tarafından uyarlandı. Yönetmen koltuğuna "Victor Frankenstein" ve "Lucky Number Slevin" gibi filmleriyle tanınan Paul McGuigan'ın oturduğu biyografik dram filminde, Oscar ödüllü Grahame'ı, 4 Oscar adaylığı bulunan Annette Bening, genç Turner'ı ise Jamie Bell canlandırıyor.

    Filmin kadrosunda Vanessa RedgraveJulie WaltersStephen GrahamLeanne Best ve Kenneth Cranham gibi isimler de yer alırken, hikayenin gerçek kahramanı Turner da filmde Jack rolünde karşımıza çıkıyor. Dünya prömiyerini 1 Eylül'de Telluride Film Festivali'nde yapan "Film Stars Don't Die in Liverpool", 15 Aralık'ta Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top