Hesabım
    Barack Obama Belgeselinden Renkli Poster!

    ABD Başkanı'nı temel alan "The Final Year" filminden yeni ve ilgi çekici bir poster yayınlandı.

    Barack Obama belgeseli "The Final Year"dan poster var! Amerika'nın eski başkanının son yılına odaklanan belgeselde, daha önce görülmemiş ve paylaşılmamış bilgiler yer alıyor.

    Başkan Barack Obama'nın dış politika ekibinin son bir yıllık görev süresince sahip oldukları benzersiz bilgileri içeren belgesel, Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı'na eşi benzeri görülmemiş bir erişim şansı sunuyor. "The Final Year" ile, sürdürülen 8 yıllık iktidarın ardından, koltuğu bırakmaya hazırlanırken Obama yönetiminin iç işleyişine ilişkin pek çok detay su yüzüne çıkıyor.

    Obama'nın yanı sıra ABD'nin eski Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Samantha Power, ABD'nin 68. Dışişleri bakanı John Kerry ve danışman Ben Rhodes da bu politik yolculukta seyircilerin karşısına çıkıyor. Filmin yönetmen koltuğunu Greg Barker üstleniyor.

    Dünya prömiyerini 8 Eylül'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren belgesel türü yapım, Londra Film Festivali'nde de seyircilerin karşısına çıkmıştı. Amerikan tarihini merak edenler ve Obama yönetimine dair kafasında soru işaretleri olanlar için oldukça ilgi çekici olan belgesel, Amerika'da 19 Ocak 2018'de vizyona girecek. Ülkemizde ise vizyona girip girmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top