Hesabım
    Jude Law da "Captain Marvel"da!

    Jude Law, merakla beklenen süper kahraman filminin kadrosuna katıldı.

    Yakışıklı oyuncu Jude Law da Captain Marvel filminde! Solo filmi ülkemizde 8 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek olan kadın süper kahraman Carol Danvers'ın nam-ı diğer Captain Marvel'ın beyaz perde macerası için kadro genişlemeye devam ediyor. 

    Son olarak "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?"ın devam halkası "Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald"ta genç Albus Dumbledore'u canlandıracağı haberiyle gündeme gelen oyuncu Law, filmde Larson ile başrolü paylaşacak. Gelen iddialara göre Law, Captain Marvel'ın güçlerini kazandığı zaman ona yardım eden akıl hocası, doktor Walter Lawson karakterine hayat verecek. Kree ırkından gelme olan Mar-Vell isimli bir savaşçı olan karakter, dünyada saklanabilmek için doktor Walter Lawson karakterine bürünüyordu.

    Gizli Dünya filmindeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen ve Kong: Kafatası Adası'nın başrollerinden biri olan Brie Larson'ın, çizgi roman evreninin en güçlü kahramanlarından olan karakteri canlandıracağı yapım, Iron Man'in zırhını yapmasından, Kaptan Amerika'nın buzda bulunup çözülmesinden ve Thor'un dünyaya inmesinden seneler önce, 90'larda geçecek.

    Filmin kötü adamı, uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn karşımıza çıkarken, Yenilmezler filmlerinin karizmatik kahramanlarından S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury'ye hayat veren Samuel L. Jackson da rolü için geri dönecek.

    Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin üstlendiği yapımın senaryosu, Meg LeFauve ve Nicole Perlman'ın hazırladığı taslaktan, Geneva Robertson-Dworet tarafından senaryolaştırıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top