Hesabım
    "Kardeşim Benim 2" Galasına Yıldız Yağmuru!

    Yarın vizyona girecek olan "Kardeşim Benim 2" filminin galasına birbirinden ünlü isimler katıldı!

    Kardeşim Benim 2 filminin galasında ünlüler göz kamaştırdı! Babalarının bıraktığı vasiyet vesilesiyle uzun yıllar sonra bir araya gelen, Burak Özçivit ve Murat Boz'un canlandırdığı Hakan ve Ozan kardeşlerin yeni maceralarına odaklanan Kardeşim Benim 2'nin galası dün akşam Kanyon Cinemaximum'da gerçekleşti.

    Galada basın mensuplarına açıklamada bulunan oyuncu Özçivit; "Bir kardeşlik filmi. İlk filmde de bunu fazlasıyla vermiştik ama orada eğlencesi, macerası, dramı ve yer yer hüzünlü sahneleri vardı ama biz özellikle ilk filmde kardeşleri tanıttıktan sonra ikinci filmde bunların maceralarını görelim dedik. İstemediğimiz durumlarla karşı karşıyayız. Onların durum komiklikleri içinde filmi çektik" derken, filmin yurt içinde ve dışında birçok galasının olacağını açıkladı. Galada Özçivit'e eşlik eden eşi Fahriye Evcen de güzelliğiyle göz kamaştırdı.

    Boz da filmin çekimlerinin eğlenceli geçtiğini belirterek, "Daha önce çalıştığımız arkadaşlarımız da var bu filmde. Sonradan Pınar (Deniz) ve Leyla (Feray) katıldı kadromuza. Genel olarak çok eğlendiğimiz, neşeli bir film oldu" dedi.

    Kadroda Ferdi SancarLeyla FerayPınar DenizKorhan HerduranHakan KarsakOzan ÇelikNurcan Şirin, Yağmur DamcıoğluSezgi MengiEngin Şenkan ve Ayhan Taş gibi isimlerin yer aldığı devam halkası, yarın sinemalarımızda dönmeye başlayacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top