Hesabım
    Chris Hemsworth'lü "12 Strong"ta Cesaret Ön Planda!

    Bol aksiyonlu savaş dramı "12 Strong" filminden yeni fragman yayınlandı.

    Marvel'ın şimşek tanrısı şimdi de El Kaide ile savaşa giriyor! Hem solo filmleri hem de Yenilmezler ekibine katkılarıyla tanıdığımız Thor rolü ile ünlenen yakışıklı oyuncu Chris Hemsworth'ü başrolüne yerleştiren 12 Strong filminden yeni fragman yayınlandı.

    11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerika askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu dağlar içinde, Afganistan Birleşik İslami Kurtuluş Cephesi Generali Dostum'u, onlarla birlik olarak Taliban ve onların müttefikleri El Kaide ile savaşmaya ikna etmek zorundadırlar. Karşılıklı güvensizlik ve kültür farkına ek olarak, Amerikalı askerler, Afgan atlı askerlerinin ilkel taktiklerine uyum sağlamak zorundadırlar. Bu zor kurulan bağa rağmen, yeni ortaklar çok güç durumlarla karşılaşırlar. Sayıca ve silah olarak azken, kendilerini öldürmeye çalışan acımasız bir düşmanla karşı karşıyadırlar...

    Başrollerde Hemsworth'le birlikte Oscar adayı oyuncu Michael ShannonMichael Peña ve Navid Negahban'ın da yer aldığı filmin kadrosunda Elsa Pataky, Taylor Sheridan, Jack Kesy, Rob RiggleAustin Stowell ve Ben O'Toole da yer buluyor. Yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Nicolai Fuglsig'in oturduğu kahramanlık filminin senaryosunda Ted Tally ve Peter Craig imzası var. Film, Doug Stanton'ın romanından beyaz perdeye uyarlanıyor.

    "12 Strong" Amerika'da 19 Ocak 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top