Hesabım
    Tom Hanks ve Meryl Streep ile Gerçeği Keşfedin!

    Tom Hanks ve Meryl Streep başrollü "The Post" filminden yeni görüntüler geldi.

    Usta Steven SpielbergMeryl Streep ve Tom Hanks'li The Post ile geri dönüyor. Terminal ve Er Ryan’ı Kurtarmak gibi yapımların usta yönetmeni Spielberg'ün imzasını taşıyan "The Post"tan yeni teaser videosu yayınlandı.

    Washington Post tarihinin en büyük mücadelesini beyaz perdeye taşıyan "The Post", basın özgürlüğü konusunu irdeliyor. Washington Post çalışanları editör Ben Bradlee ve yayıncı Katharine Graham'ı temel alan filmde Bradlee'yi iki Oscar ödüllü Hanks, Graham'ı üç Oscar ödülünün yanı sıra 20 adaylığı bulunan Streep canlandırıyor.

    İkili, ordu analisti Daniel Ellsberg tarafından yazılan ve sızdırılan Pentagon belgelerini yayınlama kararı alırlar. Belgelerin, Johnson yönetiminin Vietnam Savaşı'nda ABD askerlerinin rolü hakkında kamuoyuna ve kongreye yalan söylediğini, Nixon yönetiminin gizlice savaşı tırmandırdığını ortaya koymaları büyük skandal yaratır. Nixon yönetimi The Post'un bunları yayınlamasını durdurmaya çalışır ve ABD Savunma Bakanı Yardımcısı William Rehnquist davayı Yüksek Mahkemeye sunar. Belgelerin yayınlanabilmesi ve özgür basın kavramının korunabilmesi için gazete ile ordu arasında büyük bir hukuk mücadelesi verilecektir...

    Senaryosunda Liz Hannah'nın imzasını taşıya "The Post"un zengin kadrosunda Alison BrieCarrie CoonDavid CrossBruce GreenwoodPat HealyTracy LettsBob OdenkirkSarah PaulsonJesse PlemonsMatthew RhysMichael StuhlbargBradley Whitford ve Zach Woods da yer alıyor.

    "The Post" ülkemizde 5 Ocak'ta sinema salonlarına konuk olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top