Hesabım
    Tom Cruise ve Simon Pegg "Görevimiz Tehlike 6" Karesinde!

    Tom Cruise başrollü "Görevimiz Tehlike 6" filminden yeni bir görsel geldi.

    Tom Cruise ve Simon Pegg Mission: Impossible 6 karesinde birleşti! Beyazperdenin en uzun soluklu aksiyon serilerinden biri olan Görevimiz Tehlike'nin 6. devam halkasından gelen yeni karede, ikili iki dirhem bir çekirdek görünüyor!

    Yönetmenliğini Jack ReacherThe Way of the Gun gibi filmlerin yönetmeni Christopher McQuarrie'nin üstlendiği devam halkasından gelen kare, yönetmenin Instagram hesabından paylaşıldı. Fotoğrafta ikonik karakter Ethan Hunt rolünde aksiyon yıldızı Tom Cruise kendinden emin görünürken, Hunt'ın sağ kolu haline gelen Benji Dunn rolündeki Simon Pegg o kadar da rahat görünmüyor...

    ...

    Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Man of SteelBatman v Superman: Adaletin Safağı filmlerinde Superman olarak karşımıza çıkan ve Justice League serisi ile tekrar beyazperdede Superman rolünde izleyeceğimiz 33 yaşındaki yakışıklı aktör Henry CavillVanessa Kirby ve Angela Bassett'ı serinin yeni yüzleri olarak bünyesine katan yeni devam halkasında, serinin tanıdık simaları da yer bulacak. Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunley'i canlandıran usta oyuncu Alec Baldwin, Solomon Lane'i canlandıran Sean Harris, Ethan'ın büyük aşkı Julia Meade'i canlandıran Michelle Monaghan da filmde tekrar boy gösterecek. 

    Mission: Impossible 6 ülkemizde 27 Temmuz 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top