Hesabım
    Jennifer Lawrence ve Darren Aronofsky Ayrıldı!

    "anne!" setinde tanışan Jennifer Lawrence ve Darren Aronofsky 1 yıllık ilişkilerine son noktayı koydu.

    Jennifer Lawrence ve Darren Aronofsky 1 yıllık ilişkilerini sonlandı. Umut Işığım filmindeki performansı ile Oscar ödülüne layık görülen, Winter's BoneJoy ve Düzenbaz filmleri ile de Oscar adaylığı kazanan Lawrence ile Siyah KuğuJackie ve Şampiyon filmlerinin yönetmeni Aronofsky, ayrılmış olsalar bile arkadaş kaldılar.

    ET'de yer alan habere göre; ikilinin ayrılığı anlaşmalı oldu ve aralarında kırgınlık bulunmuyor. İkili geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta gerçekleşen Vali Ödülleri törenine birlikte katılmış olsalar da, ilişkilerinin geçtiğimiz ay sonlandığı belirtildi.

    İkili, Aronofsky'nin karışık eleştiriler alan "anne!" filminin setinde tanışmıştı. Lawrence ilişkilerinin başlangıcına dair The Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamalarda, Aronofsky rol için kendisine geldiğinde ondan hoşlanmaya başladığını belirtmişti. "Provalar başlamadan bir yıl kadar önceydi, ancak onun bir profesyonel olması durumu benim için daha da kötüleştirdi. Biz de bir çeşit arkadaşlık kurduk. O, benim nasıl hissettiğimi biliyordu ancak bana nasıl hissettiğini hiç söylemedi. Sadece tahminlerde bulunuyordum" diyen Lawrence, "Bir arkadaşlık kurduk ve daha sonra çalışmaya başladığımızda bu dostluk bir ortaklığa dönüştü. Film bittiğinde de; 'Tamam, artık sen benim erkek arkadaşımsın' dedim" diye konuşmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top