Hesabım
    Animasyon "Küçük Ayak"tan İlk Dublajlı Fragman!

    Animasyon macera "Küçük Ayak"ın fragmanı ile yetilerin dünyasına giriş yapıyoruz!

    Animasyon macera sevenler için Küçük Ayak'ın ilk dublajlı fragmanı burada! Yönetmen koltuğuna Karey Kirkpatrick ve Jason Reisig ikilisini oturtan sevimli animasyon filminden ilk dublajlı fragman geldi.

    Her yaşa uygun hikayesi, yıldızlı seslendirme kadrosu ve orijinal müzikleri ise "Küçük Ayak", duymaya alıştığımız Kocaayak efsanesini tersyüz ediyor ve hikayeyi karşı taraftan anlatıyor. 

    İnsanların varlığına inanan genç ve zeki bir yeti, bu fikrinde diretse de kimseyi kendine inandıramaz. Ancak günün birinde beklenmedik bir şey olur ve karşısına bir insan çıkıverir. Bir "küçükayak" bulduğu haberi sevimli yetimize ün kazandırmanın yanı sıra sevdiği kızın kalbini kazanma şansını da sunar. Ancak bu yeni keşif, sakin yeti topluluğunu, karlı köylerinin ötesindeki büyük dünyada neler olabileceğine dair bir kargaşaya sürükler...

    Sevimli animasyon filmin orijinal seslendirme kadrosunda yok yok! Channing TatumJames CordenZendaya, Common, LeBron James, Gina Rodriguez, Danny DeVito gibi isimlerin yer aldığı zengin seslendirme kadrolu filmin senaryosunda yönetmenle birlikte Sergio Pablos imzası var. 

    "Küçük Ayak", 28 Eylül 2018'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top