Hesabım
    Matt Damon'lı "Küçülen Hayatlar" İçin Hazır mısınız?

    Matt Damon ve Kristen Wiig başrollü "Küçülen Hayatlar" filminden yeni poster yayınlandı.

    Matt Damon bu kez ufalıyor! Başrollerini ağırlıklı olarak aksiyon projeleriyle hatırladığımız başarılı oyuncu Matt Damon ve komedinin sevilen kadın yüzlerinden Kristen Wiig'in üstlendiği Küçülen Hayatlar'dan yeni poster!

    Prömiyerini yaptığı Venedik Film Festivali'nde büyük ödül Altın Aslan için adaylık lazanan "Küçülen Hayatlar" filmi, Alexander Payne'in uzun süredir üzerinde çalıştığı bir proje. Bilim kurgu-komedi türündeki projede senaryoyu yönetmen Payne ile birlikte Jim Taylor kaleme aldı.

    Bir terapist olan Paul Safranek günün birinde ilginç bir karar alıyor ve eşi Audrey ile birlikte "küçülmeye" karar veriyor. "Küçültme" operasyonuna giren çift birkaç santimetre boyutlarına düşerken hem dünyadaki popülasyon sorununa bulunan alternatif çözümü desteklemeyi hem de rahat bir yaşam tarzı elde edebilmeyi umuyor. Ancak işler elbette karışık bir hal alıyor!

    Kadrosunda Christoph Waltz, Hong Chau, Rolf Lassgård, Udo Kier, Jason Sudeikis ve James Van Der Beek gibi isimleri de bulunduran filmin çekimleri Norveç, Kanada ve Amerika'da gerçekleşti. "Küçülen Hayatlar" 5 Ocak 2018'de sinema salonlarımıza konuk olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top