Hesabım
    "Star Wars: Son Jedi"da Chewie Asabi!

    15 Aralık'ta vizyona girecek olan "Star Wars: Son Jedi" filminden yeni görüntüler geldi.

    Star Wars: Son Jedi'dan yeni görüntüler yayınlandı. Galaksinin uzak bir köşesinde başlayıp dev bir serüvene dönüşen Star Wars'un 8. devam halkasından gelen görüntülerde karakterlerimiz bir hayli aksiyona bulaşıyor!

    Gelen görüntülerde öne çıkan noktalar; Rey'in ışın kılıcı hakimiyetini bir hayli geliştirmiş olması, Luke Skywalker'ın seneler sonra tekrar Millenium Falcon'a adım atması ve Chewbacca'nın sevimliliğiyle nam salan porg ırkının bir mensubunu elinin tersiyle itmiş olması...

    Return to a galaxy far, far away.... Get tickets to #StarWars: #TheLastJedi. Link in profile.

    Star Wars (@starwars)'in paylaştığı bir gönderi ()

    8. devam halkasında galaksiyi kurtarma görevi Daisy Ridley'nin canlandırdığı Rey, John Boyega'nın canlandırdığı Finn ve Oscar Isaac'in canlandırdığı Poe'nun omuzlarındayken, serinin yeni kötü adamı ise Adam Driver'ın canlandırdığı Kylo Ren.

    Orijinal üçlemenin ikonik karakterlerinden Han Solo, serinin 7. filminde hayatını kaybettiği için, yeni devam halkasında orijinal üçlemeden yalnızca Luke Skywalker ve Prenses Leia'sı Mark Hamill ile Carrie Fisher yer alıyor. 

    Serinin 7. filminde tanıştığımız Lupita Nyong’o Maz Kanata, Domhnall Gleeson General Hux, Anthony Daniels C-3PO, Gwendoline Christie Captain Phasma ve Andy Serkis Snoke rolünde geri dönerken, Akademi ödüllü Benicio Del Toro, Akademi ödülü adayı Laura Dern ve Kelly Marie Tran ise filmin yeni yüzleri oluyor.

    Han Solo ile Leia'nın oğlu olan Kylo Ren Skywalker'dan aldığı jedi eğitimini terk edip karanlık tarafa geçmiş ve Direniş'i yok etmeye ant içmişti. Bu uğurda kendi babası Han Solo'yu da öldüren Kylo Ren'i durdurmayı başaran kişi ise kendisindeki gücü kullanmayı öğrenen Rey olmuştu. Rey'i kurtarmaya gelen Finn, en sonunda komaya girerken, uzun zamandır kayıp olan Luke Skywalker'ın yerinin de bulunmasıyla birlikte, Rey onun yardımını ve eğitimini alabilmek için peşinden gitmişti. Bakalım yeni filmde hikaye nasıl devam edecek?

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Rian Johnson'ın üstlendiği devam halkası 15 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top