Hesabım
    "The Vault" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    James Franco'lu "The Vault"un yeni vizyon tarihi açıklandı.

    James Franco'lu soygun filmi The Vault'un yeni yerli vizyon tarihi belli oldu! Oyuncu, yönetmen, yapımcı, rock yıldızı ve pop kültür ikonu olan, Hollywood'un on parmağında on marifet çocuğu James Franco'yu banka müdürü yapan "The Vault", ülkemizde TME Films dağıtımıyla 5 Ocak 2018 tarihinde vizyona girecek.

    Başrollerini Franco'yla birlikte Orange Is The New Black'ten tanıdığımız Taryn Manning, Francesca Eastwood ve Scott Haze'in üstlendiği soygun gerilimi The Vault'un yönetmen koltuğunda ise Dan Bush oturuyor. Filmin senaryosunda yönetmenle birlikte Conal Byrne'ın imzası var.

    Farklı problemlere sahip iki sorunlu kız kardeş erkek kardeşlerini kurtarabilmek adına bir banka soygununa karışmaya zorlanır. Bir planları ve ekipleri olan kız kardeşler banka soygununu gerçekleştirmeye soyunur. Bankadaki herkesi rehin alırlar ve bundan sonrası kolay olan kısım gibidir. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üzerine bankanın Müdür Yardımcısı Ed Maas, paranın bir kısmını alması karşılığında Leah ve Vee'yi alt katta bulunan kasaya götürür. Ancak umduklarından çok daha farklı bir şeye ulaşacaklardır. Zira kasada duran şey para değil dehşetin ta kendisidir...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top