Hesabım
    Morrissey Biyografisinden Altyazılı Fragman Var!

    Morrissey'i temel alan "İngiltere Benim" belgeselinden altyazılı fragman yayınlandı!

    Ünlü müzisyen Morrissey'i temel alan "İngiltere Benim"den altyazılı fragman! İngiltere'nin medar-ı iftiharı sanatçılarından Morrissey'in kariyerinin ilk aşamalarına odaklanan filmden altyazılı fragmanı yukarıda izleyebilirsiniz...

    Morrissey'in, 1970’lerde Manchester’daki gençlik yıllarına odaklanan filmde, Morrissey'in yenilikçi alternatif rock grubu The Smiths'i kurmadan önceki zamanlarını görüyoruz. 1982 yılında Johnny Marr ile birlikte ünlü grubu kuran müzisyen, müzik dünyasında büyük bir kitleye ulaşmıştı. 

    İsmini The Smiths'in "Still Ill" adlı şarkısının sözlerinden alan filmde ünlü müzisyenin gençliğini Jack Lowden canlandırırken, Johnny Marr'a ise Laurie Kynaston hayat veriyor. Filmin kadrosunda Jessica Brown Findlay, Jodie Comer, Simone Kirby, Peter McDonald, Graeme Hawley ve Finney Cassidy de bulunuyor.

    Kısa filmleriyle Oscar adaylığı kazanan yönetmen Mark Gill'in ilk uzun metraj denemesi olan "İngiltere Benim"in senaryosunda da yönetmenle birikte William Thacker'ın imzası var. "İngiltere Benim" filmi ülkemizde 5 Ocak 2018 tarihinde vizyona girecek!

    Alakalı içerik: Morrissey'in Çocukluk Arkadaşından Biyografik Filmine Eleştiri!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Morrissey'in Çocukluk Arkadaşından Biyografik Filmine Eleştiri!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top