Hesabım
    Gençlik Komedisi "Love, Simon"dan Renkli Fragman!

    Büyüme komedisi "Love, Simon"dan fragman yayınlandı.

    Nick Robinson başrollü ergenlik komedisi Love, Simon'dan fragman çıktı. Becky Albertalli'nin 2015 yılı imzalı çok satan gençlik romanı "Simon vs. the Homo Sapiens Agenda"dan beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ise Arrow, The Flash, Supergirl, Riverdale, Legends of Tomorrow gibi başarılı dizilerin yürütücü yapımcılarından Greg Berlanti üstleniyor.

    Herkes gençlik yıllarında masalsı bir aşk hikayesini hak eder. Ancak ne yazık ki, durum 17 yaşındaki Simon Spier için biraz karışık. O, henüz ailesine ve arkadaşlarına eşcinsel olduğu gerçeğini açıklayabilmiş değil. Üstelik sorunları, onların tepkilerinden korkmakla da kalmıyor. İnternet üzerinden konuştuğu bir sınıf arkadaşına da aşık. Ancak kimliğini gizli tutan bu sınıf arkadaşının kim olduğu hakkında hiçbir fikri yok! Bu iki sorunun çözümü de hayatını değiştirecek adımlar atmasından geçiyor...

    Robinson'ın Simon Spier'ı canlandıracağı filmin kadrosunda Katherine Langford, Alexandra Shipp, Jorge Lendeborg Jr., Logan Miller ve Jennifer Garner da yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger ikilisi üstleniyor. Film, Amerika'da 16 Mart 2018 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top