Hesabım
    Kate Winslet'ın "Avatar"daki Rolü Nedir?

    Kate Winslet'ın "Avatar 2" filmindeki rolüne dair detaylar burada!

    Kate Winslet'ın "Avatar 2"de canlandıracağı rolün detayları burada! 6 Oscar adaylığı bulunan ve Okuyucu fimindeki performansıyla Oscar ödülünü kucaklayan başarılı oyuncu, filmde kimi canlandıracak?

    2 milyar 788 milyon dolarlık gişe rakamıyla dünyanın gelmiş geçmiş en yüksek gişesini elde eden filmi "Avatar"ın devam halkası için bekleyiş büyük. Serinin devam halkasında güzel yıldız Kate Winslet'ın da Ronal karakterine hayat vereceği biliniyor. Ancak karaktere dair henüz bir detay belirtilmemişti. Serinin başarılı yönetmeni James Cameron, Vanity Fair'e verdiği röportajda ünlü yıldızın rolü hakkında bilgiler verdi.

    "Kate'in çok kilit bir rolü var ve bu konuda çok heyecanlı" diyen yönetmen, "Provalar sırasında çok heyecanlıydı. Yarattığımız dünyayı gördü" diye konuştu. Ünlü yıldızın karakterinin sualtında yaşayan Metkayina hakından olacağını belirten yönetmen, "Kate'in talep ettiği tek şey, sualtı sahnelerinde kendisinin oynamasıydı. Ben de 'Pekala, o zaman sana serbest dalış yapmayı öğretmemiz gerekecek' dedim" diye konuştu.

    Avatar serisinin geleceği için çok heyecanlı olduğunu belirten yönetmen, yine de serinin 4. ve 5. filmlerinin şu anda sadece teori aşamasında olduğunu belirtti. Serinin 2. ve 3. filmlerinin yeterli gişeyi yapmaması durumunda, serinin gelecek filmlerinin de gerçekleşmeme ihtimali olduğunu söyleyen yönetmen, "Bu seri 5 filmle geniş bir hikayeyi anlatıyor. Ancak her film de kendi içinde bütün ve bir hikayeyi tamamlıyor" diye konuştu.

    İlk filmin başrolleri ilk filmde tanıştığımız Jake Sully rolündeki Sam Worthington, Neytiri rolündeki Zoe Saldana, Norm Spellman rolündeki Joel David Moore, filmin kötü adamı Albay Miles Quaritch rolündeki Stephen Lang, Onbaşı Lyle Wainfleet rolündeki Matt Gerald ve Dr. Grace Augustine rolündeki Sigourney Weaver seriye geri dönerken, devam halkasında karşımıza çıkacak olan yeni yüzler ise Cliff Curtis ve Game of Thrones yıldızı Oona Chaplin olacak. Cameron son olarak, Lang’in canlandırdığı Albay Miles Quaritch karakterinin serinin 4 halkasında da boy göstereceğini ve serinin ana 'kötü adamı' olarak kalacağını açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top